Voor 16.00 uur besteld = morgen dragen 🛍️ | Betaal achteraf met Billink

HOE WORD JE EEN INFLUENCER?

By Claire Schaap


Het is tegenwoordig de droom van veel meiden, influencer worden. Het ontvangen van kleding, accessoires en sieraden is erg populair. Doordat er veel vraag is naar de beste tricks en tips om een influencer te worden hebben wij Claire Schaap (eigenaar Cé Mouton) gevraagd om haar tips in deze blog te delen.

Laten we voorop stellen dat influencer zijn, niet iets is wat wij allemaal maar moeten zijn. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat mensen het niet eens doen omdat ze het leuk vinden, maar meer meedoen omdat iedereen het maar doet. Doe waar jouw passie ligt, haal er energie uit, en heb er plezier in.. is dit niet hoe jij het beleeft? Probeer dan iets anders te vinden waar jouw hart meer ligt.

Oké, genoeg over het feit dat je moet doen waar jij gelukkig van wordt, je leest deze blog waarschijnlijk om meer te weten te komen over de tips die Claire jou wil meegeven om het beste uit jouw carrière op Instagram te halen.

 

TIPS

  • Wees creatief! Probeer jezelf te onderscheiden van andere door unieke foto’s te posten. Ga vooral je gevoel achterna, ben jij een dromer? Houd jij van structuur? Houd jij van kleurrijk? Bepaal jouw style op deze manier.
  • Post gestructureerd, jouw volgers willen kunnen bouwen op jou en verwachten dat jij op vaste dagen en tijden een nieuwe foto post. Doe jij dit nou een keer niet? Maak je niet druk, het kan een keer voor komen dat jij geen foto’s hebt, of liever een dagje overslaat. Maar over het algemeen is het goed om structuur te hebben bij het plaatsen van foto’s.
  • Gebruik één filter, het is mooi om een gestructureerde feed te hebben waarbij alle foto’s op elkaar afstemmen. Zo kun je dus bijvoorbeeld voor een kleurrijke filter kiezen, een dromerige filter, een neutrale filter of een heleboel andere. Om even terug te koppelen naar het feit dat je jezelf moet onderscheiden van andere, is het een goed plan om een eigen preset te maken. Een preset is een filter die jij helemaal naar wens instelt, op het moment dat je deze opslaat kun je deze bij elke foto weer toepassen.
  • Wees actief! Niet alleen het posten van foto’s is een tip dat Claire jou mee wilt geven, probeer actief te zijn door veel story’s te plaatsen om Instagram. Zorg ervoor dat jouw volgers je niet kunnen vergeten door zoveel mogelijk story’s te plaatsen per dag. Dit zorgt ervoor dat je continue vooraan komt te staan op de Instagram van jouw volgers.
  • Support each other! Over het algemeen gaat het influencen over het supporten van elkaar, zie jij dat iemand ook graag wilt doen wat jij doet? Help elkaar, steun elkaar en zorg ervoor dat jullie allemaal groter worden! Je zult merken dat je daar een hele hoop plezier en voldoening uithaalt.

Bovenstaande tips zijn voornamelijk de basis van het starten van een creatief, inspirerend Instagram profiel. Vergeet niet dat het zijn van een influencer niet alleen over rozengeur gaan, en ook een hoop nadelen met zich mee brengt. Zo is het belangrijk om erg veel tijd en energie in jouw profiel te steken, wat je er als het goed is dan ook 100 keer extra voor terugkrijgt!

GIRLS SUPPORT GIRLS RIGHT?

Follow @claireschaap en @cemouton op Instagram!

Mocht jij nog vragen hebben over deze blog, of graag meer tips willen ontvangen, je kunt Claire altijd even een dm op instagram sturen!

×
×

View full product info

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Item is added to cart